STARK ja ESSVE onnittelevat ESSBOX-kampanjan voittajia! Kulta- ja hopealippujen voittajat pääsevät Minnesota Wildin ja NY Rangersin otteluun, joka pelataan 18. maaliskuuta St. Paulissa, Minnesotassa. Pronssilipun voitolla aukesi VIP-paketti neljälle hengelle Liiga-otteluun.

Kultalippu: STARK Joensuu

Kultalipun löysi Arttu Lankinen, joka lähtee matkalle vaimonsa Elisa Lankisen ja perheen nuorimmaisen Viljami Lankisen kanssa.

kulta

Kuvassa Arttu Lankinen, Kiteen Rakennuspalvelu, Elisa Lankinen sylissään perheen nuorimmainen Viljami Lankinen. Pitkä mies takana on Joensuun Stark-pisteen yksikönpäällikkö Arto Korhonen ja hänen edessään Heikki Hämäläinen, aluevastaava Stark-myymälästä. ESSVEä kuvassa edustavat aluemyyntipäällikkö Janne Tarnanen Suomen myyntipäällikkö Jaakko Salmi.

Arttu Lankinen osti ruuvit ja salkun Joensuun STARKista ja kantoi ostamansa ESSBOX-salkun illalla olohuoneeseen. Suureksi riemuksi salkusta löytyi kultalippu, mutta aamulla piti vielä varmistaa, että kyseessä on oikea voitto.

Voittokupongin lisäksi salkku on osoittautunut oikein käytännölliseksi.

“Kaikki ruuvit pysyvät erittäin hyvin järjestyksessä, eivätkä lähde kuljeksimaan, kun kuljetaan työmaalta toiselle. ESSVEn ruuvien leikkaava kärki on Artun mukaan erityisen hyvä ja ruuvi lähtee pyörimään ilman suurta voimaa,” kertoo Arttu.

Heikki on yksikössään kunnostautunut todellisena ESSVE-tuotteiden myyjänä, hän oli erityisesti innostunut tästä ruuvikampanjasta, joka myös näkyi koko yksikön kiinnikemyynnin kasvuna tänä syksynä.

Hopealippu: STARK Pori

hopea

Maarit Rauhanen talotekniikka Rauhanen Oy:stä osti ESSBOX-salkun. Voittajan ollessa yritys, voittajat arvottiin Talotekniikka Rauhasen henkilökunnasta. Onnellisiksi voittajiksi päätyivät asentajat Peter Andersson (valokuvassa Essbox käsissään) ja Jani Sundell (hopealippu kädessään)

Pronssilippu: STARK Lohja

Pronssilipun voitti TMI Seger Miika. Miika tekee kaikenlaista korjaus- ja saneerausrakentamista Lohjan alueella. Hän pitää ESSVEn ESSBOX-järjestelmää erittäin toimivana ja hyödyntää sitä esimerkiksi pitämällä ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut ruuvit eri salkuissa. Starkin kiinnikevalikoimaa Miika kehui hyvin kattavaksi. Matsiin lähtee mukaan myös hyvää työtä tehnyt Miikan vastuumyyjä Starkin Heikki Ankkuri.

pronssi

Kuvassa Heikki Ankkuri (STARK Lohja), Miika Seger ja Juho Lievonen (ESSVE)

Onnea voittajille ja kiitos kaikille kampanjasta kiinnostuneille!

Tunnelmia Liigamatsista ja NHL-reissusta luvassa tällä sivulla.