ESSVEn kehittämä ja patentoima ESSDRIVE-ruuvi vähentää upotukseen tarvittavaa voimaa yli 50 prosenttia perinteisiin markkinoilla oleviin puuruuveihin verrattuna. Uudentyyppinen puuruuvi uppoaa puuhun kuin itsestään ja säästää niveliä. Tämä tarkoittaa keskimäärin noin kahden kilon kevennystä tarvittavaan voimaan per ruuvi. 500 ruuvia päivässä ruuvaavan ammattilaisen niveliä tämä säästää huomattavasti.

ESSDRIVE on neljän vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Työhön osallistui Ruotsin johtavia insinöörejä ja kehittäjiä Chalmersin teknillisestä korkeakoulusta. Rakennusalan ammattilaisten tekemien laajojen testien ja ESSVEn tekemien miljoonien mittauksien ansiosta, ESSVE onnistui kehittämään kaksi patentoitua innovaatiota, jotka toimivat ESSDRIVEn perustana.

”ESSDRIVE on aivan uudentyyppinen puuruuvi, jonka muutokset näkyvät kärjessä, kierteissä, varressa ja kannassa. Se on on ergonominen valinta ammattilaiselle. ESSDRIVE-ruuvi uppoaa suoraan ja nopeasti, kiristyy aiempaa paremmin ja sen repeilemätön senkkaus varmistaa siistin lopputuloksen. ESSDRIVE muuttaa kaiken!”, ESSVEn toimitusjohtaja Max Lagerstedt sanoo.