ESSVE Academy on meidän tapamme varmistaa, että jälleenmyyjät osaavat parhaalla mahdollisella tavalla opastaa yhteisiä loppuasiakkaitamme.

ESSVE Academyn koulutuksella saat tietoa kiinnitysmenetelmistä, kiinnikkeistä, nauloista, ruuveista sekä liimoista ja saumausaineista. Kursseilla on ollut paljon osallistujia ja yli 1000 henkilöä on jo tähän mennessä suorittanut kurssin loppuun.

Jonas Svensson, ESSVE kiinnikkeiden tuotepäällikkö, on toiminut ESSVE Academyn kurssien ohjaajana lähes kymmenen vuotta.

– Jälleenmyyjät ovat ESSVEn lähettiläitä, vähittäismarkkinoilla. Valikoimassamme on monia pitkälle kehitettyjä tuotteita. Melko usein ne ovat avainkomponentteja, niitä ”jotka pitävät talon kasassa”. Epävarmalle myyjälle nämä tuotteet voivat tuntua pelottavilta myydä, sanoo Jonas. Arkuus katoaa, kun he saavat kokeilla, puristella, tunnustella ja oppia ymmärtämään tuotteiden taustateoriat.

Tieto lisää varmuutta.

ESSVEn vähittäiskaupan koulutus

Oikean kiinnikkeen valinta on ratkaisevan tärkeää turvalliseen ja kestävään kiinnittämiseen. Siitä syystä tarjoamme paikallista koulutusta, räätälöitynä juuri oman yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksessa henkilökuntasi oppii kattavasti oikeiden kiinnikkeiden käyttämisestä.

Koulutuksen sisältö:

  • Kustannustehokkaiden kiinnitysmenetelmien esittely
  • Tietoa kokoonpanoon ja kiinnittämiseen liittyvistä uusista laeista ja säädöksistä
  • Käytännön harjoituksia, joissa jokainen saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia kiinnikkeitä
  • Asennusvinkkejä, jotka edistävät tehokkuutta ja turvallisuutta

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä: finland@essve.com