ESSBOX System on uusi, kätevä kiinnikkeiden säilytysratkaisu. Siihen kuuluu kulutusta kestävä laukku ja kovamuovista valmistetut läpinäkyvät tuotepakkaukset. Se on kehitetty järjestyksen ylläpitämiseen. Se yksinkertaistaa ja tehostaa rakentajan työtä sekä vähentää hävikkiä.

Järjestelmä, joka on sekä patentoitu että mallisuojattu, on ainutlaatuinen ja joustava kokonaisratkaisu – käyttäjä täyttää laukun tuotteilla, joita tarvitaan kuhunkin erilliseen työhön.

ESSBOX System on helppokäyttöinen – tuotepakkaus kiinnitetään suoraan laukkuun, jolloin vältetään tuotteiden kaataminen kiinteisiin lokeroihin.

Kohderyhmät ja huipputekninen tuotekehittely

  • ESSBOX System on neljän vuoden tuotekehityksen ja yli 300 ruotsalaisen ja norjalaisen ammattirakentajan haastatteluiden tulos. Ammattilaiset olivat erittäin tyytyväisiä ESSBOX Systemiin ja totesivat, että vastaavaa tuotetta ei markkinoilla aiemmin ole ollut.
  • Ainutlaatuiset ja kätevät toiminnot:
   – käyttäjä itse räätälöi laukun sisällön
   – laukku ja rasiat kestävät kulutusta
   – tuotteita ei tarvitse kaataa kiinteisiin lokeroihin
   – helppo ylläpitää järjestystä ja tietää missä mitäkin on.

Ympäristöystävälliset ja kierrätettävät materiaalit

  • Rasiat on valmistettu kierrätettävästä, 100-prosenttisesta polypropeenimuovista (PP).
  • Rasiat on optimoitu ilmastoystävälliseen kuljetukseen. Jokaiseen konttiin mahtuu 15–20 prosenttia tavanomaista enemmän pakkauksia, mikä vähentää polttoainekulutusta ja ympäristövaikutuksia.

LUE LISÄÄ WWW.ESSBOX.ORG