• ESSBOX System on uusi, kätevä kiinnikkeiden säilytysratkaisu. Järjestelmään kuuluu kulutusta kestävä laukku ja kovamuovista valmistetut läpinäkyvät tuotepakkaukset. Se on kehitetty järjestyksen ylläpitämiseen. Se yksinkertaistaa ja tehostaa rakentajan työtä sekä vähentää hävikkiä.
  • Järjestelmä, joka on sekä patentoitu että mallisuojattu, on ainutlaatuinen ja joustava kokonaisratkaisu – käyttäjä täyttää laukun tuotteilla, joita tarvitaan kuhunkin erilliseen työhön.
  • ESSBOX System on helppokäyttöinen – tuotepakkaus kiinnitetään suoraan laukkuun, jolloin vältetään tuotteiden kaatamista kiinteisiin lokeroihin.

TÄYTÄ, KÄYTÄ, TÄYTÄ

ESSBOX System on joustava ratkaisu, joka mahdollistaa laukun helpon ja nopean täyttämisen välineillä joita tarvitset seuraava työtä varten. Säästät sekä rahaa että aikaa.

TÄYSIN HALLUSSA.

Saat hyvän käsityksen laukun sisällöstä asettamalla kannet rasioiden alle.

ORGANISOIDUSTI

Laukun pohjan kuviointi pitää rasiat paikoillaan olipa kannet rasioiden alla tai päällä.

KÄTEVÄÄ

ESSBOX Systemin patentoitu muotoilu pitää rasiat paikoillaan myös kuljetuksen aikana vaikka laukku ei olisi täyteen pakattu.

VAHVA

Vahva ja tukeva rakenne kestää ja suojaa sisältöä rankoissa sääolosuhteissa ja kovassa ympäristössä.

YKSI JÄRJESTELMÄ KAIKKIIN KOHTEISIIN

Enää ei tarvitse juosta edestakaisin autolle oikeiden välineiden perässä. ESSBOX Systemissä säilyy kaikki kiinnitystarvikkeet samassa paikassa.