ESSVEn laatu

Laatu on meille tärkeää. Asiakkaidemme tulee voida luottaa siihen, että tuotteemme toimivat oikein ja noudattavat lakien ja asetusten asettamia vaatimuksia, että toimitukset tulevat ajallaan ja että pidämme lupauksemme. Asiakkaana saat aina korkeatasoista palvelua ja saat tarvitsemasi tuen.

Turvalliset tuotteet

ESSVEllä on laaja tuotevalikoima, joka noudattaa pohjoismaisia lakeja ja sääntöjä. Parhaillaan työskentelemme tuotteidemme Eurooppa-tason hyväksymisen puolesta.
Haemme koko ajan markkinoiden parhaita tuotteita. Jos tuotteet eivät ole kyllin hyviä, vaihdamme ne tai kehitämme oman, parannetun tuotteen.
Testaamme kaikki tuotevalikoimamme tuotteet ja suoritamme pistokokeita niin valmistuksen yhteydessä kuin toimitusten saapuessa varastollemme.

Toimitusvarmuus

Toimitusten tulee tapahtua oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Toimitukset mitataan ja valvotaan asian varmistamiseksi.

Asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme asiallista ja selkeää informaatiota, jotta oikean tuotteen valinta olisi helppoa. Mikäli olet epävarma, saat apua luotettavasta ja nopeasta asiakaspalvelustamme.

Suoritamme kerran vuodessa asiakaskyselyn, jossa selvitetään mihin asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja missä meidän on parannettava palveluamme. Paranamme palveluamme kyselyn tulosten ja oman seurantamme perusteella.

Laatupolitiikkamme:

ESSVEn emoyhtiön, B&B TOOLS -konsernin pyrkimys on ylittää asiakkaiden asettamat vaatimukset ja odotukset. Asiakkaan on turvallisin mielin kyettävä luottamaan siihen, että oikeat tuotteet toimitetaan oikeaan aikaan ja että tarjoamamme tuotteet ja palvelut ovat ylivoimaisen laadukkaita edulliseen kokonaishintaan. Pyrimme myös ylläpitämään hyviä ja ammattimaisia suhteita yhteistyökumppaneihimme ja että jokainen työntekijä osallistuu oman ja konsernin laatutyön kehittämiseen.

ISO-laatujärjestelmän sertifikaatti